Mangler din bedre halvdel et par gode shorts til sommer?

Når varmen kommer, er det rart at kunne bevæge sig rundt i shorts og få luft til benene. Der findes en masse lækre denim shorts til mænd, som du kan overveje at forære manden eller kæresten derhjemme. Det er med stor sandsynlighed en gave, mange mænd vil sætte stor pris på, og som vil blive brugt flittigt i sommermånederne.

Hvilken farve og type skal du vælge?

Når vi snakker demin, findes der mange forskellige modeller, så der skulle gerne være en farve og pasform, som du (og den heldige modtager) kan lide. Både lyseblå, mørkeblå, grå og sorte demin shorts vil passe til et væld af forskellige overdele. Disse shorts er derfor en essentiel basisvarer i enhver mands klædeskab. Man kan sætte sorte demin shorts sammen med en flot skjorte for at skabe et stilet og sofistikeret look, men man kan også vælge et par rå lyseblå shorts, der kan sættes sammen med en hvid t-shirt og dermed give en afslappet og nedtonet udstråling. Det kan gøres endnu mere råt ved at vælge et par demin shorts, der har huller eller slid på lårene. Det er der især mange yngre mænd, der synes om.

Kig efter modeller med stræk i

Hvis du går en smule tilbage i tiden, vil du måske støde på demin shorts, der sidder stramt og ubekvemt. I dag er der dog mange demin shorts, der har fået tilført stræk i materialet. De bliver mere behagelige at have på, og det skaber stor bevægelighed. Det kan have stor værdi, hvis der i løbet af sommeren bliver spillet lidt fodbold eller prøvet kræfter med andre udendørs aktiviteter. Selvom det visuelle look kan betyde rigtig meget for den enkelte, skal god komfort og bevægelighed ikke negligeres. Shortsene kan stadigvæk holde sin gode pasform, selvom der er stræk i materialet.