Nyheder inden for plus size badetøj

Plus Size badetøj har rykket sig langt inden for de seneste 5 år. Forbrugeren stille lige så store krav ved badetøj til plus size, som til de mindre størrelser. Det har gjort forhandlerne skarpere, så man nu finder et stort og bredt udvalg på markedet. I hvert fald hvis man går i specialbutikkerne på nettet.

Ikke alle har taget det til sig, og går du en tur i det lokale strøgcenter, kan du mange gange godt kigge langt efter badetøj til plus size segmentet. Finder du en af de større plus size butikker på nettet, åbner der sig pludselig en verden af muligheder.

Især badekjolen har vundet indpas i de store størrelser. Den giver en let camouflering af maven, samtidig med, at den ser flot ud. Det er blevet en storsælgende favorit, især fordi den kan fås fra str. 42 og helt op til str. 60. Et spænd der passer de fleste. Udvalget begrænser sig heller ikke til blot én farve. Du kan vælge mellem mange designs, og i nogle tilfælde også flere længder, alt afhængigt af hvor meget af låret du vil have dækket.

Badetøj i plus size dækker naturligvis over den klassiske badedragt, men også over badedragten med ben og krydsryg. Den vælger flere og flere i de store størrelser, da den både dækker mere, samt giver en bedre sikkerhed mod at stropperne falder ned. Noget der nemt kan ske, hvis badedragten er indkøbt for stor.

Er du fortrolig med din plus size krop, kan en bikini være dig, hvis du samtidig holder af af få meget sol på kroppen. Her kan du få bikinitoppen både med og uden bøjle. Har du en stor barm, vil bøjlen hjælpen med til at holde den på plads. Præcis som ved en bh.

Vil man have det bedste fra begge verdener, skal du gå efter en tankini. Det er en badekjole uden underdel, hvilket gør, at man skal huske at købe et par tilhørende badebukser. Fordelen ved tankinien, er at du kan løfte op i skørtet når du ligger på stranden, og vil have sol på maven. Herved har du en kombineret badekjole og bikini. tankinien kan man få i plus size størrelser, op til str. 56.