Sådan kan du gøre din bolig mere efterårshyggelig

Selvom vi er mange, der nok kan savne sommeren og dens varme, så er der også noget ekstra hyggeligt over efteråret. Efteråret er en tid, hvor vi måske kan pakke os lidt mere ind i alle vores lag, men vi samtidig også nyder den kolde efterårsstemning, fordi den bare er mere hyggelig. Den inviterer til flere stunder med en kop te og en god film, og det giver anledning til at lave nogle lidt andre ting end, hvad man laver om sommeren. Du ønsker nu også at gøre din bolig klar til efterår, og det kan du gøre med nogle små detaljer.

Hyggestrømper og masser af tæpper

En måde at gøre det mere hyggeligt er, at finde varme hyggestrømper frem og masser af dejlige tæpper, som man kan varme sig med. Har du børn, der godt kan finde på at diskutere om, hvem der skal have hvilken, så kan det være, at du skal lave nogle søde navneetiketter til dem, så de ikke skal diskutere det særlig meget længere. Det kan du lave hos Ikast Etiket, hvor du så selv kan sætte dem på de forskellige ting, hvor du synes, at det er nødvendigt.

Andre farver ind i boligindretningen

Efteråret kalder også på lidt andre farver end sommeren, hvor farverne er mere lyse. Her kan du dyrke lidt mørkere farver med lidt mere dybde. Det kan også være, at du ikke laver de store ændringer i selve boligindretningen, men du tilføjer små elementer. Disse farver kan du tilføje, når du f.eks. skal købe flere tæpper ind i stuen. Det kan også være, at du selv blot begynder at gå mere i anderledes farver, og du på den måde sætter stemningen i din bolig. Efteråret er i hvert fald hyggelig, og den kommer med sine farver og sine fordele.