Sådan undgår du de akavede øjeblikke i supermarkedet

Uden at nævne nogle specifikke øjeblikke kan langt de fleste voksne mennesker nok god nikke genkendende til den akavede fornemmelse, det kan være at skulle købe kondomer nede i supermarkedet. Men selvom at dette vel egentlig blot er et tegn på, at man gerne vil være ekstra sikker, kan det alligevel føles som om, at man drager mange unødvendige blikke til sig i køen.

Men det er faktisk muligt at undgå dette – for nogle – ret akavede øjeblik. Det og meget mere kan du læse om her.

Køb dine kondomer på internettet

En måde til at helt undgå at skulle befinde sig i den fysiske situation nede i supermarkedet er simpelthen ved at købe sine kondomer på internettet. Her kan du nemt finde præcis de samme varer, som de sælger nede i din lokale kiosk – ja faktisk vil du endda kunne opleve et meget større udvalg.

På den måde kan du foretage dit køb i fred uden at skulle bekymre dig om at skulle møde eventuelle venner eller familiemedlemmer nede i byen. For selv om der naturligvis ikke er noget at skamme sig over, så er det alligevel en situation, de fleste af os gerne vil undgå.

Det behøver ikke at være besværligt at være sikker

Kondomer er i dag en naturlig del af mange danskere hverdag, og der er nok heller ikke samme form for stigmatisering på dette område i dag, som der ellers har været før i tiden.

Men hvem siger egentlig, at det overhovedet behøver at være besværligt at forsikre den ekstra sikkerhed, som kondomet bringer med sig? Det burde vel i større grad være en positiv ting, at man rent faktisk aktivt vælger at gøre disse til en del af ens hverdag.

Sagt med andre ord, er der ingen skam i at forsikre en god sikkerhed.

Hvem skal egentlig sørge for udstyret?

Nogle individer vil måske være af den opfattelse, at kondomer er en mands ansvar. Og mange i dag er nok også stadig af den holdning – men er det ikke tid til at gøre op med denne?

For hvem siger, at kvinder ikke også kan tage en del af ansvaret, når det kommer til den ekstra sikkerhed. På den måde er der naturligvis også større chance for, at der rent faktisk er et kondom involveret – og det ekstra fokus på god sikkerhed kan vi alle naturligvis godt bruge.