Tips til at komme i gang med at løbe

Hvis du gerne vil være i god form, så er løb helt sikkert en træningsform, som du bør overveje. Men det er lettere sagt end gjort. For i en travl hverdag er det ikke altid nemt at tage løbetøjet og løbeskoene på og så komme afsted. Sofaen trækker ofte, og det kan være svært at tage sig sammen. Mangler du en smule motivation til at komme i gang med at løbe? Så finder du flere tips her.

Start med at sætte et mål

Først og fremmest bør du sætte dig et mål. Det kan være, at du gerne vil kunne løbe 5 kilometer uden at holde pause. Eller måske har du planer om at løbe et kvartmaraton om tre måneder? Du kan ligeledes sætte små delmål. Det kan være at løbe 2 kilometer uden at stoppe eller lignende.

Køb nyt løbeudstyr

Det kan være en rigtig god motivation at købe nyt løbetøj og nye løbesko. For hvis du gerne vil prøve alt det nye, som du har købt, så kræver det, at du tager ud på en løbetur. Så hvis du ikke allerede har været ude og bruge penge på nyt løbeudstyr, er det bare med at komme i gang.

Lav en aftale med en veninde

Har du en veninde, der også gerne vil i gang med at løbe? Det er en rigtig god idé at lave en løbeaftale med en veninde, da det vil hjælpe med at få dig i løbetøjet og ud ad døren.