Udstrækningsøvelser for baby med bObles

bObles

bObles møbler er rigtig gode til at være med til at styrke barnets motorik, balance, sanser og generelt stimulere barnets smidighed. 

Møblerne fra bObles er et rigtig godt redskab til at være med til at få barnets muskler og led strukket rigtig godt ud, så man altid passer på sin krop, samtidig med at man hjælper kroppen med at udvikle sig, og man øger smidigheden i kroppen. bObles møbler er lavet i hård skum, og kan derfor holde til rigtig meget og gå igen i flere generationer. 

Med møblerne fra bObles, er det samtidig stadigvæk sjovt at lave udstrækningsøvelser, da de mange sjove farver og faconer nemt gør det til en levende leg for den lille at være med på udstrækningsøvelserne. 

Udstræk og øvelser

Det at lave mindre udstræk i hverdagene, og bare bruge en lille smule tid på det hver dag, er noget der er med til at give os mere overskud. Når man laver udstræk øges det bindevæv som sidder rundt om musklen, og det spiller en kæmpe rolle ved for eksempel løb når skridtlængden bliver større. Ved at inddrage udstrækning i hverdagen, får barnet større forudsætninger for at få det lettere ved forskellige sportsgrene.  

Ryggen er noget et af de vigtigste kropsdele at passe på. Ællingen er rigtig god til at få strukket ryggen ud, hvis man for eksempel sætter ællingen nedad, og ligger sig på maven, ville ryggen få et rigtig godt udstræk for barnet. Man kan også ligge sig på ryggen og få strukket ud i maven. På den måde bliver alle spændinger deromkring løsnet op, og man mindsker sandsynligheden for at få skader. 

Fisken kan også være et rigtig godt redskab til udstrækningerne. Den er nemlig tilegent til at du kan sidde og ligge på den og lave forskellige øvelser. Barnet kan blandt andet ligge på gulvet med benene oppe på den, og dermed få strukket ud i lårene. 

Møblerne er bløde og nemme at løfte, på den måde kan man nemt benytte dem, uden at være bekymret for at barnet kommer til skade, da de er bløde, og lette i vægten.