Den perfekte gave til det travle par

Hvad giver man parret, der har en travl hverdag? Et godt forslag er en gavekurv til par. Eller rettere sagt: forkælelse i en kurv. Der er uanede muligheder, når det kommer til godter at forkæle med. Én idé kunne være wellness i en kurv. Lækre cremer, bodyscrub, æteriske olier – en champagne til deling. Så kan modtagerne helt selv bestemme, hvornår forkælelsen skal finde sted. Man kunne evt. krydre det hele med et gavekort til en omgang parmassage.

Ud i det blå: Tag på picnic

En anden idé kunne være et udvalg af forskellige lækre delikatesser, medfølgende en rød- og hvidternet dug. Så er der gjort klar til en lækker og hyggelig picnic. Igen er det op til parret hvor og hvornår, deres rendezvous skal finde sted. Hvis det er et godt vennepar, kan man invitere sig selv med på picnic. En ekstra lille overraskelse på dagen: Medbring en lækker dessert og lidt ekstra stemningshygge i form af stearinlys eller batteridrevne lamper. Så er der lagt op til et par timer i godt selskab.

En tredje idé kunne være filmaften. Således kunne gavekurven bestå af en film, popcorn, chips, slik og evt. en sodavand. Hvis man virkelig vil skrue op for biograffornemmelsen, kan man lave hjemmelavede billetter og vedlægge. Et alternativ kunne selvfølgelig være at gemme et gavekort til en biograffilm i gavekurven. Så behøver man ikke selv at klippe og klistre.

Overlad udvælgelsen til andre

Der findes et hav af lækre muligheder, man kan fylde gavekurven med, og kun fantasien sætter grænser. Derfor kan det måske også være befriende at overlade beslutningen til en anden. Én, der specialiserer sig i gavekurve. Der er masser af muligheder, både online og i de fysiske butikker, rundt omkring. Det er fx muligt at søge efter forskellige temaer: hygge, drinksaften, lækker kaffe, delikatesser og specialiteter.