Når sommeren og høfeberen rammer

For rigtig mange glade danskere er sommeren ensbetydende med lange dage på stranden og gode ture i de mange forskellige parker og skove rundt omkring i det danske land. Men for rigtig mange andre danskere er sommeren også lig med en højsæson af allergi og høfeber. Mange bliver nemlig ramt lige så hårdt af disse, som vi andre bliver ramt af de danske sommerbølger.

Den irriterende løbende næse og de røde øjne

Selvom det ikke er alle danskere, som døjer svært med en eller anden form for allergi, så kan de fleste nok godt til sætte sig en smule ind i hvor irriterende og udmattende, det kan være. For den irriterende løbende næse og de kløende røde øjne er nok kun toppen af isbjerget for rigtig mange, når det kommer til de gener, som allergi og høfeber kommer med.

Heldigvis er der da en smule hjælp at hente fra diverse former for medicin. Men det bør ikke tage noget fra den overvældende fornemmelse, som en sommerdag kan være for nogle med en hård omgang af diverse former for allergi.

Mange danskere bliver ramt

Det er ikke unormalt, at man en helt almindelig sommerdag støder ind i et andet menneske, som i et eller andet omfang lider af enten noget høfeber eller anden slags allergi. Det er vel på en eller anden måde – uheldigvis naturligvis – blevet en del af sommerbilledet.

Men når nu så mange rammes, så kan man da kun håbe på, at det betyder, at lige så mange kan relatere til hvordan den ramte, egentlig har det. Man kan helt sikkert også med stor succes forsøge at tage så meget hensyn som muligt, hvis man ved, at man skal tilbringe tid sammen med en, som kæmper med allergien. Det kan man eksempelvis gøre ved at foreslå, at man mødes indenfor eller ved at vise en form for god omsorg.