3 gaveidéer til din veninde

Leder du efter en gave til din veninde for at fejre hendes fødselsdag eller værdsætte jeres venskab? Der er et hav af gode muligheder for at glæde din veninde med en lille gave, som ikke nødvendigvis står og falder med hendes ønskeseddel. Her kan du få inspiration til, hvad du kan forkæle hende med.

Lækre accessories

Et klassisk valg til en venindegave er detaljer, der kan style hendes garderobe. Vælg tilbehøret ud fra din venindes stil. Accessories kan dække over alt fra en fin taske eller smykke til et flot ur eller et par designer solbriller til kvinder. Eller måske trænger din veninde til et nyt mobilcover eller en blød hue til de kølige dage?

Mange accessories kan du desuden gøre personlige med billeder eller skrift, som minder din veninde om jeres venskab.

Noget, der fanger hendes interesse

En anden gaveidé er at finde noget, der passer til din venindes interesser. Hvis hun er glad for at tegne, kan det være et nyt sæt farveblyanter, og hvis hun elsker at gå i køkkenet, kan du gå på udkig efter bage- eller madlavningstilbehør. Hvis du er lidt på bar bund, så tag ned i en af forretningerne og få inspiration til fx brand.

Et minde sammen

Den sidste idé er en mindeskabende gave, du kan glæde din veninde med. Hvis du gerne vil skabe nye minder med din veninde, så kan du invitere hende på en veninde-date, hvor I eksempelvis tager i biografen eller i tivoli. Du kan også booke et wellnessophold, hvor dagen står i selvforkælelsens og venskabets tegn. Det behøver heller ikke at koste noget. En tur i parken med en frokostkurv, en tur til Vesterhavet eller et dyp i friluftsbadet kan også være den perfekte gave.

Vælg det helt rigtige til din veninde, og se smilet brede sig over hendes læber, når hun åbner for din gave!