Når sommermanken mangler pleje – og sommerpengepungen mangler rabatter

Sol, strand, sand og saltvand kan være en hård prøve for alle hårtyper, og det er specielt vigtigt at pleje sit hår om sommeren. Om man har fint hår eller tykt hår, kan f.eks. saltvand være meget hårdt for hårets struktur og det virker udtørrende over længere tid. Derfor er det vigtigt at lytte efter ens hårs behov, og holde plejen af det ved lige.

Hver mand sin type – altså hårtype!

Når man skal finde den optimale pleje for ens hår, er det vigtigt at være opmærksom på hvilken type hår man har, og om denne type har specielle behov. Her kan du snakke med din frisør, for at få gode råd til pleje. Et eksempel på en plejeserie som er godkendt af prisvindende frisører, er Juuce, hvor der nu er et juuce shampoo tilbud online! Her er det meget belejligt at man kan få en sampak af plejeprodukter, som er fra samme mærke. Dette kunne være shampoo, balsam og en hårkur, som man kan forkæle sit hår med.

Generelle tips, som måske gælder sig for dit hår

Vores hår er vores identitetsmærke og det er uhyre vigtigt for mange mennesker, at vores hår afspejler vores personlighed og vores måde at udtrykke os på. Derfor kan det være vigtigt at kende til ens hårs behov og særligheder. Et godt generelt pejlemærke er ens hårs tørhed. Mærkes det tørt i enderne – også selvom det er vådt – så mangler det fugt. Dette kan tilføjes via brug af anden balsam eller hyppigere hårkur, samt en hårolie efter en hårvask. At vaske hår for tit kan også være ødelæggende for håret, og dette er en god ting at vende sit hår af med. Hvis man vender det til max 1-2 gange om ugen, vil hårets naturlige olier blive mere fremtrædende og tage over ift. hårplejningen.