Dette skal du vide, hvis du overvejer en brystforstørrelse

Hvis du overvejer at få lavet en brystoperation, hvor du får en brystforstørrelse, så er der nogle helt klare ting, som du skal vide inden. Det er nemlig ikke noget, som man bare lige får lavet og der medfølger også konsekvenser, som du ikke er sikret fra at kunne undgå. Hvis du har overvejet at få lavet brystforstørrelse, så kan du læse med her og blive klogere på nogle af de ting, som du skal vide inden du får det lavet.

Hvad er en brystforstørrelse?

Ordet ligger lidt i sig selv, men en bfo er en brystforstørrende operation, hvor du kan få dine bryster, som du ønsker. Ved en operation som denne, får man brystimplantater ind i kroppen og få den måde kan lægerne ændre dit brysts størrelse og form. Inden man får foretaget operationen, så skal man til en masse konsultationer med læger, som har speciale i plastikkirurgi.

Der findes mange forskellige slags brystforstørrelse og flere forskellige implantater, som man kan benytte.

Hvad er værd at vide?

Når man får lavet en brystforstørrelse, så er det ikke helt billigt. Normalt skal man af med mellem 30.000 – 40.000 kr. for sådan en operation. Samtidig er en brystforstørrende operation ikke smertefri, og du vil have ondt i noget tid efter. Derudover skal du være opmærksom på, at du ikke må løfte tung den første måned efter, at du har fået foretaget operationen. På samme måde, så må du ikke løfte dine arme alt for højt op, for så risikerer du at såret ved din brystmuskel vil springe op.

Forbehold om en bfo

Det er en rigtig god ide, at man tænker sig godt om inden man får foretaget sådan en stor operation, når det ikke er nødvendigt. En skønhedsoperation er risikabelt, og der medfølger bivirkninger, så du skal overveje om der er en anden løsning for dig end plastikkirurgi. En anden nødvendighed er, at du får alt foretaget hos en læge, som har speciale i plastikkirurgi og i den form for operation, som du skal have foretaget. Det er ekstremt vigtigt, at din operation bliver foretaget af en der er uddannet inden for det, fordi det er så risikabel end operation.

Snak gerne med dine nærmeste og overvej en ekstra gang om det er den rigtige beslutning for dig, at få foretaget sådan en stor operation.