5 gode nudes til dine negle

Har du en udpræget hang til nude nuancer, når du shopper, er du sikkert også altid på jagt efter den perfekte nude negle- gel til at fuldende dit udseende. Men søg ikke længere- for i det følgende vil du blive præsenteret for 5 gode gels, som danske kunder roser til skyerne.

 

Nude, naturlig, base color- kært barn har mange navne– og uanset hvad du foretrækker at kalde negle farven, så er der ingen tvivl om, at det er en af de mest yndede og brugte farver indenfor negle- industrien.

 

Naturligt og i takt med udviklingen af nye og spændende produkter, har vi som forbrugere måske fået lyst til at være kreative med nyt design fra tid til anden, men der er også en solid gruppe, som altid foretrækker farven, nude.

 

Og denne guide er til dig, hvis du netop er en af de kvinder der er svært begejstret for nude, og helst gerne holder farven klassisk.

 

Er du bekendt med at få lagt gelnegle i klinik, er du måske normalt vant til at få lagt den samme type gel eller nude farve, hver gang du er der. Måske har du snuset lidt rundt til de forskellige typer af gels, stadig i din søgen på den perfekte nude og endnu ikke nået helt i mål.

 

Der er flere fordele og forskelligheder mellem de mange variationer og kombinationer af gels, så lad os gennemgå de mest populære, og forhåbentligt ruste dig til at finde den perfekte nude til din samling.

 

Nude Rubber Base • NRB06 Smoky Beige • Makear

 

Vælger du Rubber Base, som Smoky Beige fra Neglefeber, får du en nude, som er meget naturlig lys og næsten mælkehvid i sit udtryk. Rubber Base har som gel mange egenskaber, idet den, som navnet måske antyder, er lidt gummiagtigt i sin fasthed, og derfor kan bøjes en smule.

 

Fordelen i dét, er at du vil opleve, at dine negle ikke knækker ved stød eller slag mod overfladen på samme måde, da gelnegle med Rubber Base hellere følger neglen, når denne bøjes og derfor sikres holdbarheden.

 

Brugere melder forskelligt tilbage omkring sværhedsgraden af Rubber Base gel, men det lader til, at det afgørende er på baggrund af øvelse og præferencer af farver.

Uanset, er det en hyppigt solgt gel og mange overgår fra andre geltyper til netop denne, især pga dens meget naturlige farve.

 

Nude Rubber Base • NRB08 Dark Beige • Makear

 

I forlængelse af Smokey Beige, er du også nødt til at møde Dark Beige i samme sortiment.

Dark Beige er også en Rubber Base, men med en smule mørkere farve. Den er bestemt stadig under skalaen af nudes og flere danske negle- entusiaster er faste brugere af netop denne, fordi den kan synes lidt mere dyb i farven og mindre lyserød end andre.

Nude Rubber Base • NRB05 Nude French • Makear

 

Er du vild med nude, men ønsker en let pink undertone, har du flere muligheder for at nå dertil. Et godt valg kan være Makears, Nude French, som er en Rubber Base Gel, og ellers findes der yderligere gels beskrevet herunder, som kan hjælpe dig på vej.

 

Rubber Basen, Nude French, bliver hyppigt brugt, fordi den er meget lys og har et meget rent udtryk. Farven er tæt, men kan syne mere eller mindre pink alt efter lyset, du befinder dig i.

 

Ønsker du at tilføje en fransk hvid kant, kan du sagtens bruge Nude French som grundfarve.

 

Fordelen ved alle Rubber Base Gels er, at de let kan tages af, når tiden er inde. Neglene opblødes i Fast Acetone Remover, og metoden er meget skånsom for naturneglen under.

 

 

Builder Gel- Gel&Go GG08 Self Love 15ml • Makear

 

Er du derimod hellere til Builder Gel, hvor du selv kan opbygge din ønskede form på neglen, er Gel & Go et rigtigt populært valg. Gel & Go er en Builder Gel, som er mellemtyk i konsistensen, og dette gør, at du får let ved at påføre den meget præcist. Desuden er den selvnivellerende, hvilket gør, at du kun behøver minimal tilfiling. Gel & Go gelen er 100% tæt i sin farve, og Self Love varianten er en hudfarvet nude farve med en lyserød undertone. En farve, der vil klæde de fleste hudtoner uanset mørk eller lys.

 

 

THE GEL COLLECTION PolyGel • Rosy

 

Hvis du har brug for forstærkning af egne negle, er en nude farve i Polygel en rigtig god løsning. Farven, Rosy, fra The Gel Colletions Polygel sortiment, er en nude med rosa undertone. Og til forskel fra mange andre mærker af Polygels, skal denne ikke files af, men kan opblødes ligesom Gel Polish og Rubber Base i Fast Acetone Remover. Polygelen skal helst duppes og formes med en pensel, som undervejs dyppes i Cleaner+ væske for at få et jævnt resultat.

 

Derudover får du med denne nude, en gel, som er udviklet under 21 FREE konceptet, og derfor er fri for rigtig mange af de skadelige parabener og uønsket kemi.

 

Når du omsider har valgt din ønskede nude farve, må du endelig huske at pleje dine negle jævnligt. Uanset din type af gel, har dine negle brug for at blive passet efterfølgende for at undgå lift og udtørring af neglene. Brug derfor gerne flittigt en god neglebåndsolie.

 

Det var et bud på 5 populære nude gels. Forhåbentligt er du nu et skridt tættere på at få de gelnegle du drømmer om og den perfekte nude hertil.