Den bedste guide til sund sommer hud

Det danske vejr kan være ret uforudsigeligt, og man kan næsten opleve tre årstider indenfor få dage. Det er derfor vigtigt at udruste huden til at kunne stå imod vejr, vind og solens hårde stråler. I denne guide kan du få tips og tricks til en sund sommerglød.

Væske og fugtighed

Hele året rundt er det vigtigt at kroppen får rigeligt med væske, og huden rigeligt med fugtighed. Dette er endnu vigtigere at være opmærksom på i sommermånederne. For at holde huden frisk og sund er det en god ide at fugte den både morgen og aften, og bruge en creme som indeholder spf, som kan hjælpe særligt huden i ansigtet mod solens stråler. Her kan det også være en fordel at bruge Australian Gold produkter, som er indeholder både solbeskyttelse og hudpleje i ét.

Beskyttelse og pleje

Der er ikke noget bedre end at ligge i solen og mærke solens stråler varme ens krop, hvor man næsten kan føle at solens stråler trænger ind og fylder en op med gode D-vitaminer. Desværre er det ikke det eneste solen gør. Solens Uv-stråling, særligt UVA er med til at aldre huden og i værste tilfælde medvirker til hudkræft. Det er derfor vigtigt at opnå god beskyttelse, både i form af gode produkter men også vand og skygge.

Nyd solen med måde

Flere steder anbefaler man at holde sig i skyggen når solen er højest på himlen, hvilket den er mellem 11-15. På den måde undgår man bedst forbrænding og aldring af huden. Så hvis man ligger på stranden en hel dag, er det en god ide at have en parasol med, så man kan give huden pauser fra solens stråler. Man kan sagtens nyde solens stråler, hvis man bare gør det med måde og husker de gode beskyttelses produkter.